_

LEONO cloud løsninger

Cloud løsninger

LEONO Cloud løsninger drejer sig om, at gøre det nemt for jer at bruge og drive IT i jeres organisation eller virksomhed. En cloud løsning kan f.eks. være, at du lejer ressourcer og applikationer som services. Cloud løsning er en fleksibel og skalerbar løsning efter jeres behov.

Overgangen til en sammenhængende cloud strategi er en udfordring for mange virksomheder og organisationer, så lad os hjælpe dig med dette. Lad os regne ud hvordan man forbinder jeres forskellige applikationer og løsninger til en "sky" løsning, så den passer til jeres unikke behov og forretningsmæssige mål. Sammen med vores omfattende viden kan vi tilbyde en stor bredde i "sky" løsninger herunder sikkerhed, og netværksmuligheder. Alt gennem et enkelt kontaktpunkt hos os, så man ikke skal holde kontakten med flere leverandører.

Uanset om du ønsker at drage fordel af vores særlige evner eller helt at outsource din it-infrastruktur kan vi hjælpe.

LEONO Cloud tilbyder "best-in-class" tjenester på tværs af software som en service (SaaS), platforme som en tjeneste (PaaS), og infrastruktur som en service (IaaS), og endda lader dig bruge skyen, som dit eget datacenter og IT-infrastructur. LEONO Cloud hjælper organisationer og virksomheder med, at drive innovation frem indenfor jeres ITløsninger, ved at øge jeres fleksibilitet, sænke omkostningerne og reducere it-kompleksiteten.

Selvom cloud computing har ændret sig over tid, har det altid været opdelt i tre hovedkategorier tjenester: infrastruktur som en service (IaaS), platform som en service (PaaS) og software som service (SaaS).

IaaS udbydere såsom AWS levere en virtuel server instans og opbevaring, samt applikation programmerings interface (API), som lader brugere migrere arbejdsbyrder til en virtuel maskine (VM). Brugerne har en tildelt lagerkapacitet og kan starte, stoppe, ændre adgange og konfigurere VM og opbevaring som ønsket. IaaS udbydere tilbyder små, mellemstore, store, ekstra-store systemer og kantilpasses forskellige behov.

I PaaS model, udbydere vært udviklingsværktøjer på deres infrastrukturer. Brugere få adgang til disse værktøjer over internettet ved hjælp API'er, webportaler eller gateway software. PaaS bruges til generel udvikling af software og mange PaaS udbydere vil være vært for softwaren efter det er udviklet. PaaS udbydere omfatter f.eks. Salesforce, Amazon Elastic Beanstalk og Google App Engine og etc.

SaaS er en distributionsmodel, der leverer software-applikationer over internettet; disse er ofte kaldet webtjenester. Microsoft Office 365 er en SaaS udbud til produktivitet software og mail tjenester. Brugere kan få adgang til SaaS-applikationer og tjenester fra ethvert sted ved hjælp af en computer eller mobil enhed, der har adgang til internettet.

Cloud løsninger og traditionel hosting adskiller sig ved, at du med cloud løsningen får flere muligheder for at lægge jeres egne applikationer over på en lejet infrastruktur. Vi tilbyder også hosting løsninger herunder web-hosting, så kontakt os hvis dette er et behov.

Få cloud/sky overblikket
Overvejer du at lægge din IT ud i skyen med en cloud løsning, men savner overblik over mulighederne, fordelene og udfordringerne? Få det sammen med os. Vi giver dig det store billede og detaljerne - og tilbyder cloud løsninger, der matcher dit behov.

Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil høre mere om vores cloud løsninger, er du velkommen til, at kontakte vores eksperter på telefon 70 26 44 76 eller sende en mail til info@leono.dk

Vi kan også hjæpe med et virtuelt miljø til jer.

Vi kan levere følgende IT-løsninger til dig og din virksomhed:

 • Konsulentbistand
 • Cloud løsninger
 • Serverløsninger
 • Mailløsninger 
 • Backupløsninger
 • Sikkerhedsløsninger
 • Overvågningsløsninger
 • Netværksløsninger
 • Printløsninger
 • Arbejdsstationsløsninger
 • Salg af IT-udstyr
 • GDPR
_
Nyheder